Ontstaansgeschiedenis

De heer Paul URBAIN is in 1972 gestart met het beheer van mede-eigendommen toen hij besloot zich bezig te houden met het pand waar hij woonde. Hierna zette hij een kleine portefeuille als nevenactiviteit op. In 1978 kende zijn hoofdcarrière een hoge vlucht en beperkte hij zijn vastgoedportefeuille tot een paar gebouwen waarin hij een persoonlijk belang had. In 1999, op de leeftijd van 55 jaar en werkloos, besloot hij zijn vastgoedactiviteit uit te breiden tot een fulltime bezigheid. De toekomst zal uitwijzen dat “fulltime” zacht uitgedrukt is. In de loop der jaren groeit zijn portefeuille van nagenoeg niets aan een snel tempo uit en kan hij het niet meer alleen aan. In 2003 komt Didier Forger bij hem werken en Véronique Dugait in 2005.

In 2006 richten deze drie de bvba Paul Urbain Vastgoedbeheer op. In 2007 gaat Paul URBAIN minder werken, in de voorbereiding van zijn pensioen. Hij installeert zich in Frankrijk vanwaar hij zjin collega’s verder blijft ondersteunen dankzij de vooruitgang in de informatica en het werken op afstand.

In 2012 stelt hij twee nieuwe medewerkers voor, Tanguy de Pierpont en Thibault Deckers die de taak van Véronique Dugait en Didier Forger zulen verlichten, want zij hebben besloten zich op andere vastgoedactiviteiten toe te leggen.

Tanguy en Thibault zullen samen een geïntegreerd beheersprogramma uitwerken teneinde te beantwoorden aan de nieuwe wettelijke vereisten en de vooruitgang op informaticagebied.

Tot vandaag vergeet Paul Urbain Vastgoedbeheer bvba zijn roots niet, vermits de twee geranten nog regelmatig contact hebben met zijn oprichter.